diumenge, 23 d’octubre de 2011

un truiet a la xarxa!

Benvolguts i benvolgudes companyes de bar,

 ara farà dos anys i de forma gairebé espontània, Taverners ens posàrem en marxa. De llavors ençà, i de forma paral·lela a la geriatrització dels nostres fetges, la cosa ha anat agafant forma. De projecte 'salvavides', ens hem convertit en un grup 'seriós' sense adonar-nos-en. 


Taverners és ara un conjunt que no persegueix un destí concret doncs és un camí enriquidor allò que cercam. Conèixer i donar a conèixer, des del nostre humil punt de vista, la música popular d'aquest petit país mediterrani.
 

Emperò no podíem continuar sense formalitzar un poc les coses. Només un poc! tot i que la nostra tasca és a tavernes i a qualsevol altre indret susceptible d'ésser emplenat per qualque melodia, hem considerat obrir aquesta petita barra de bar virtual. Hi podreu trobar informació sobre nosaltres i, si voleu, fer unes herbes mesclades!

En Càndid, en Pau i en Marcel amb en la recent incorporació d'en Pere, iniciam una nova etapa no sense donar les gràcies a totes aquelles persones que creuen en Taverners. Els qui el 8 d'abril omplíreu el teatre Mar i Terra, els qui he vengut al bar Riu Dolç el tercer divendres de juny i a tothom amb qui hem compartit taula. També a n'Héctor, qui ha format part de Taverners els dos primers anys.


Que vagi de gust. Ens trobam recolzats a la barra de qualsevol bar!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada