dilluns, 4 d’agost de 2014

Enregistrant nou disc!

NOU TREBALL DE TAVERNERS LA PROPERA TARDOR

El grup ha començat l’enregistrament del que serà el seu segon àlbum. La formació, ara convertida en trio, entra a l’estudi poc més d’un any després del llançament del seu disc de debut No hi ha temps que no torn. La bona acollida d’aquest ha estat un estímul per a aventurar-se en un nou projecte. Miquel Brunet es torna a posar a la producció, involucrant-se personalment en la iniciativa. La sortida està prevista per a la propera tardor.

En aquest segon assalt el grup revisa cançons d’artistes comCoanegra, Traginada, Al-Mayurqa o Maria del Mar Bonet. No hi faltaran tampoc poetes com Rosselló-Pòrcel oMiquel dels Sants Oliver i temes populars amb lletra pròpies. En aquest treball guanyen protagonisme els instruments rock sense deixar de banda aquells tradicionals. Suposa, per tant, una passa endavant en l’evolució de la nostra música, establint ponts generacionals.

Artistes de fora del món del folk col·laboraran en l’enregistrament. Així, es contarà amb la participació d’Orxata Sound System, Full Metal Jackets, Beach Beach i s’Arrual Jazz Mort entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada